Veel Gestelde Vragen

Home - FAQs

MENSEN VRAGEN VAAK

Veel Gestelde Vragen

Ja, er is een verschil. Kortom, een merkmedicijn is een middel dat door een specifieke fabrikant is gemaakt; het is hun “originele werk”.

Generieke medicijnen zijn analogen van de merkmedicijnen. Ze hebben vergelijkbare samenstellingen en aanvullende ingrediënten, evenals het equivalent van de werkzame stof van het merk. Ze bieden dus hetzelfde therapeutische effect (de prijs is echter meestal lager).

Als u uw eerste vulling bestelt, is het mogelijk om uw bestelling binnen de eerste 24 uur na bevestiging te annuleren. Neem gewoon contact met ons op en leg de situatie uit aan de klantenondersteuning.

Als het een navulbestelling betreft, kan deze niet meer worden geannuleerd zodra deze al is ingediend. Geef ons alstublieft van tevoren op de hoogte van de wijzigingen die u wilt aanbrengen. Dank u voor uw begrip!

Uw privacy en tevredenheid over onze diensten zijn en blijven onze topprioriteit. We maken aan niemand persoonlijke, medische of financiële informatie van onze cliënten bekend, behalve aan beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg die verantwoordelijk zijn voor het invullen van uw recepten.

Ja, we kunnen meerdere pennen in één pakket stoppen. Het is toegestaan ​​en kan eenvoudig worden uitgevoerd volgens uw verzoek.

Het is echter mogelijk dat we uw bestelling splitsen omdat het door u bestelde product niet op voorraad is. In dit geval wordt de rest van uw bestelling naar u verzonden zodra de medicijnen weer beschikbaar zijn. We splitsen de bestelling niet zonder uw toestemming.

Helaas kunt u via uw verzekering geen insuline en insulineachtige medicijnen kopen op ozempickkopenbelgie.com. Ons team doet er echter alles aan om de prijzen op onze website zo betaalbaar en voordelig mogelijk te maken voor onze klanten, zodat u geld bespaart elke keer dat u aankopen doet bij ons bedrijf.

Volgens de Belgische wetgeving mogen wij geen retourzendingen van voorgeschreven medicijnen accepteren.

we willen ervoor zorgen dat u 100% tevreden bent met uw winkelervaring bij ozempickkopenbelgie.com. Daarom bieden wij u een toekomstig krediet of productvervanging aan als u om een ​​van de geldige redenen niet volledig tevreden bent met het product. Neem gerust contact op met ons team. Wij helpen u graag verder als u zich zorgen maakt.

© 2023 all rights reserved  ozempickopenbelgie.com